CV


Arbetslivserfarenhet

ENSEMBLE I MUSIKALEN GUYS AND DOLLS, KRISTIANSTADS TEATER

AUGUSTI 2019 – NOVEMBER 2019

Spenderade 20-30 timmar i veckan i tre månader på teatern i Kristianstad där jag spelade i ensemblen i musikalen Guys and Dolls (totalt 33 föreställningar). Förutom praktiska musikaliska erfarenheter utvecklade jag även mitt tidsplanerade, eftersom det var en krävande hobby som jag höll på med samtidigt som jag hade heltidsstudier på Lunds Universitet. Lärde mig mycket om livet i musikalvärlden, som är en bransch som kräver att man alltid är uppmärksam och gör sitt allra bästa.


VOLONTÄR PÅ KALMARS NAITON, LUND

HÖSTTERMINEN 2019

Som en ny student på Lunds Universitet gick jag med i Kalmars Nation och jobbade några mat- och barpass där. Lärde mig hantera kassasystemet och att ta eget ansvar över arbetsuppgifterna för att optimera konsumenternas upplevelse så mycket som möjligt.


BARNVAKT, LUND

NOVEMBER 2018 – MAJ 2019

Arbetade under ett halvår som barnvakt på helgerna till två 3-åringar, via Lunds kommun, vilket var ett väldigt krävande arbete. Samtidigt stärkte det mitt fokus, tålamod och vidgade mitt kapacitet till att alltid vara tillhands med mitt fulla potential. Det utvecklade mig extremt mycket då varje vecka kom med nya problemlösningar som var både utmanande och lärorika.


PRAKTISKT ARBETSLIVSORIENTERING PÅ GOVINDAS (RESTURANG), LUND 

HÖSTTERMINEN 2015

Var på resturangen Govindas i Lund i en vecka och fick snabbt lära mig att anpassa mig till miljön för att kunna arbeta så effektivt som möjligt under stress. Förberedde sallader och hade ansvar över disken. Fick dessutom lära mig att manövrera i en liten lokal och hitta saker sysselsätta mig själv med.


PRAKTISKT ARBETSLIVSORDIENTERING PÅ STADSBIBLIOTEKET, LUND 

HÖSTTERMINEN 2014

Följde under en vecka runt på stadsbiblioteket i Lund och fick kännedom om de olika avdelningarna. Lärde mig att raskt orientera mig och anpassa mig till de olika uppgifterna som jag blev tilldelade, som till exempel hantera reservationer och återlämningar av böcker i deras datorsystem, samt leta upp de efterfrågade böckerna i själva biblioteket.


UTBILDNING

STOCKHOLM UNIVERSITET, STOCKHOLM

Franska I i Frankrike vårterminen 2020


LUND UNIVERSITET, LUND

Översiktskurs i Psykologi
höstterminen 2019


LARS ERIK-LARSSON-GYMNASIET, LUND

Naturvetenskapliga programmet med musik
augusti 2016 – juni 2019


TUNASKOLAN, LUND

Högstadiet
januari 2013 – juni 2016


SVENSKA SKOLAN I PARIS, PARIS

Högstadiet
augusti 2012 – december 2012


MARIA MONTESSORI-SKOLAN

Låg- och mellanstadiet
augusti 2006 – juni 2012